Antica Vigna, Valpolicela Ripasso DOC, Superiore
Forførende, elegant og med intens aroma. Valpolicella Ripasso Superiore er et sikkert hit hos de fleste vinelskere.
Navnet Valpolicella har en fortryllende effekt på mange vinelskere, og især Ripasso og Amarone er elsket af de fleste. Den satinagtige smag med den subtile sødme er særdeles populær og Ripasso er en af de allermest foretrukne vine herhjemme i Danmark. Denne Valpolicella Ripasso Superiore er ingen undtagelse.
Forførende, elegant og frugtagtig med en subtil sødme. Vinen har en intens aroma af vilde bær, kirsebær, skovfrugter og lidt peber. Fuld og rund smag med indtryk af kirsebær, brombær, skovfrugt, krydderier og urter. Vinen har gennemgået anden gæring på drueskaller, der er blevet brugt til Amarone, hvilket resulterer i en kompleks vin med en lækker sødme. Nogle gange tilføjes et strejf af Amarone-vin. Alkoholprocenten er derfor lidt højere end sædvanligt.
Druesorter: 65% Corvina, 20% Rondinella, 10% Corvinone og 5% Merlot
Alkoholprocent: 14%
I kælderen: 20% på ståltanke, 80% på fad i 6 måneder og af disse er 2/3 på brugte amerikanske og franske egetræsfade og den sidste 1/3 ligger på store fade
Anbefales til: Oksekød, kalvekød og vildt
kr.119.00
På lager
Forførende, elegant og med intens aroma. Valpolicella Ripasso Superiore er et sikkert hit hos de fleste vinelskere.
Navnet Valpolicella har en fortryllende effekt på mange vinelskere, og især Ripasso og Amarone er elsket af de fleste. Den satinagtige smag med den subtile sødme er særdeles populær og Ripasso er en af de allermest foretrukne vine herhjemme i Danmark. Denne Valpolicella Ripasso Superiore er ingen undtagelse.
Forførende, elegant og frugtagtig med en subtil sødme. Vinen har en intens aroma af vilde bær, kirsebær, skovfrugter og lidt peber. Fuld og rund smag med indtryk af kirsebær, brombær, skovfrugt, krydderier og urter. Vinen har gennemgået anden gæring på drueskaller, der er blevet brugt til Amarone, hvilket resulterer i en kompleks vin med en lækker sødme. Nogle gange tilføjes et strejf af Amarone-vin. Alkoholprocenten er derfor lidt højere end sædvanligt.
Druesorter: 65% Corvina, 20% Rondinella, 10% Corvinone og 5% Merlot
Alkoholprocent: 14%
I kælderen: 20% på ståltanke, 80% på fad i 6 måneder og af disse er 2/3 på brugte amerikanske og franske egetræsfade og den sidste 1/3 ligger på store fade
Anbefales til: Oksekød, kalvekød og vildt
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.